Újdonságaink...
Ide fognak bekerülni a friss infók

2009. április.
Elkészült a www.LEDAuto.hu oldalunk

2010. október
Újítottunk az oldalunkon és feltöltöttük a termékeinket
Web látogatottság számlálót helyeztünk el, amely 2010.01.01.-től számolja az oldalunk látogatottságát.

2010. november
Elindítjuk a "LED-ezd magad" akciónkat.
Ezel segítsük azokat akik maguk szeretnék átalakítani a lámpájuk, at.
Oldalaink...
Oldalaink...
Újdonságaink...
A LEDAuto.hu a BENETT Team tagja

A LEDAuto.hu bemutatja a LED-ek autós alkalmazását

LEDAuto -

Minden, ami LED és Auto
Helyzetjelzők

     Egy példa a LED és izzó közti különbségre - érdekes, hogy ebben az autóban minden LED-es csak a helyzetjelző és a rendszámtábla világítás nem

       LED-es helyzetjelzők széles körét kínáljuk, Bármilyen foglalatba szerelve. Többféle típusú, méretű, fényerejű és színű LED-ből lehet választani.
    A CAN-BUS rendszerű autókba külön típust ajánlunk, amelyeket kifejezetten ilyen rendszerrel szerelt autókhoz gyártattunk. Egyedibb esetekben külön elektronikát kínálunk. Sajnos a fejlesztők a rendszer kitalálásakor nem gondoltak a LED-es termékekre vagy lehet nem is akartak. Jó példa a 2008-as VW Passatban minden LED-es kivéve az első helyzetjelző és a rendszámtábla világítás.

     Kínálunk kiegészítő helyzetjelző vízmentes LED-es szallagokat, LED csíkokat. Ezeknek a fényereje meghaladja az 5W-os izzóét, ezért ajánljuk, a lámpakapcsolótól független bekötését!     Készítünk egyedi gyártású paneleket, plexibe integrált LED-csíkokat. Ezeknek fényereje megegyezik, illetve nem haladja meg az 5Wattos izzóét, így helyzetjelzőként használhatóak. Ezek a helyzetjelzők teljesen vízmentesek, IP65 tömörségűnek felel meg, illetve kiegészítő elektronikával is vezérelhetőek. Minden LED-csíkot egyedien az autó formájának megfelelően, méretre készítünk el. A plexit speciálisan erre a célra, általunk kifejlesztett formára, tűkör simára polírozunk.
Az első ilyen LED csíkot a 2006-os szegedi Carstyling Tuningshowra készült el. Akkoriban még nem lehetett ilyet látni.       
     Feltételezésektől eltérően nem az AUDI lámpája ihlette, hanem esti autózáskor a hátsó szélvédő páramentesítő fűtőszálán megtört mögöttem lévő autó fényszórójának fénye.Általunk készített LED-csíkok kombinálhatóak kiegészítő indexszel.


Szélesség jelzők
     Kevésbé ismert világítástechnikai eszköz az autókon a szélesség jelző. Gyárilag talán a Volvókon és az 5-ös BMW-n van ilyen, illetve néhány amerikai típuson. Kamionokon már annál inkább ismeretes, illetve utánfutók csigaszemeként is ismerhetjük.Rendszámtábla világítás
       A rendszámtábla világítását is át lehet alakítani LED-esre. Ehhez több módszert is kidolgoztunk.
       A legkényelmesebb, amikor a gyári izzókat a legmegfelelőbb típusúra cseréljük ki.
       A legszebb eredmény érdekében egy plexi lapba helyezünk megfelelő fényerejű és világítási szögű
LED-eket amelyet később vízmentesen lezárunk.
      A legújabb fejlesztésünk alapján egy vízmentes LED szalagot ragasztunk a rendszám felé. (Sajnos ez a megoldás nem minden esetben alkalmazható)FIGYELEM!
      
A helyzetjelzők színét és teljesítményét a Köhém rendelet szabályozza! Miszerint csak sárga vagy fehér színű fényforrás használható helyzetjelzőként. Ezektől eltérő színű helyzetjelzőket csak rendezvényeken, illetve a KRESZ hatályán kívül eső területeken szabad használni.
       Rendszámtábla világításnál csak fehér és sárga színű fény használható és úgy kell a világítást kialakítani, hogy a világítótestet hátulról, illetve menet közben ne lehessen látni.


T10_CANBUS_4dbSMD5050
5W izzó
LED
Izzó
LED
Az oldal üzemeltetője az R-Soft Europa Bt. LED Üzletág. tel: +36-20-571-23-39; email: info@ledauto.hu; fax: +36-49-440-291
© BENETT WEB 2009-2010 Minden Jog fenntarta. web
@benett.hu
[Kezdőlap] [Rólunk] [Referenciák] [Kapcsolat]