Újdonságaink...
Ide fognak bekerülni a friss infók

2009. április.
Elkészült a www.LEDAuto.hu oldalunk

2010. október
Újítottunk az oldalunkon és feltöltöttük a termékeinket
Web látogatottság számlálót helyeztünk el, amely 2010.01.01.-től számolja az oldalunk látogatottságát.

2010. november
Elindítjuk a "LED-ezd magad" akciónkat.
Ezel segítsük azokat akik maguk szeretnék átalakítani a lámpájuk, at.
Oldalaink...
Oldalaink...
Újdonságaink...
A LEDAuto.hu a BENETT Team tagja

A LEDAuto.hu bemutatja a LED-ek autós alkalmazását

LEDAuto -

Minden, ami LED és Auto

Első lámpa

Fontos, hogy először is elméletben szedjük szét az első lámpát és alkótó elemeiként elemezzük.

Tompított, távolsági fényszóró...
     Legismertebb átalakítás a Xenon szett beszerelése. Ezt mindenki ismeri, sokan közülük kaptak is már ezen átalakítás miatt csekket a rend őreitől, ezt a témát a Xenon menüpont alatt folytatnám.
     Igazából ehhez a fényforráshoz én nem nyúltam hozzá, nem is ajánlom. Sokan találkozhattak H7-es vagy H4-es tokozású LED-es lámpával. Ez ne tévesszen meg senkit, ezek világításra nem alkalmasak!!!!! Egy ilyen LED-es izzót általában 24~30db SMD5050 típusú LED-del szerelnek, ami megegyezik egy tolató vagy féklámpával. Ezek maximum kiállításon mutathatnak jól, ahol a cél a különleges hatású lámpa, amivel fel szeretnék hívni a filgyelmet, de nem szeretnék elvakítani a közönséget.

     Az első lámpákba ajánlunk Bi-Xenon projektorokat, amely el van látva egy-egy CCFL Angel Eyes-al. Ezek a lámpatestek Xenon izzóval vannak szerelve, de teljesen kompatibilis a H7-es izzóval a foglalat.

Helyzetjelző...

     Ezt a témát a helyzetjelző menüpontban tárgyaljuk.

Index...
     Ezt a témát az index menüpontban tárgyaljuk.

DRL, azaz Nappali menetjelző fény...
     Kevésbé ismert, de a Magyar jogalkotók már 20 éve leszabályozák elég megfelelően. Ezt a Nappali fény menüpontban tárgyaljuk.Manapság eléggé elterjedtek az Angel Eyes és Dayline lámpák.
     Az Angel Eyes fényszórók gyűrűiben általában 7-7db un. 1,2Wattos rizsszem izzó van, ami elég gyenge fényt ad. Erre a problémára fejlesztettünk ki egy speciális LED-es megoldást, amivel megfelelően erőssé lehet "varázsolni" Angel Eyes lámpánk gyűrűinek fényerejét.    A Dayline lámpákat már ellátták gyárilag LED-es nappali menetjelző fénnyel. Azonban ezeknek a fényereje eléggé elmarad az eredeti DRL lámpák fényerejétől. Lehetőség van ezek működésének átalakítására, általunk tervezett elektronikák általi vezérlésére és a LED-ek cseréjére. Ebben az esetben az átalakítás nem jár műbizonylat vesztéssel. Speciális esetben a DRL kombinálható index-szel is. Pl.Golf3

FIGYELEM!
      A Tompított, távolsági fényszóró, index és helyzetjelző működését, elhelyezését és színét a Köhém rendelet szabályozza! Miszerint indexnek sárga, Tompított, távolsági fényszóró és helyzetjelző fehér színű fényforrás használható, Valamint rendelkeznie kell „E” jelzéssel, illetve műbizonylattal. Ezektől eltérő kivitelű lámpákat csak rendezvényeken, illetve a KRESZ hatályán kívül eső területeken szabad használni.

Golf 3 Dayline
4db 5W High Power LED index funkcióban
21Wra beállított teljesítmény
Golf 4 Dayline
8db 1W High Power LED (100lm)
Fényerőváltós áramgenerátoros vezérléssel
Az oldal üzemeltetője az R-Soft Europa Bt. LED Üzletág. tel: +36-20-571-23-39; email: info@ledauto.hu; fax: +36-49-440-291
© BENETT WEB 2009-2010 Minden Jog fenntarta. web
@benett.hu
[Kezdőlap] [Rólunk] [Referenciák] [Kapcsolat]