Újdonságaink...
Ide fognak bekerülni a friss infók

2009. április.
Elkészült a www.LEDAuto.hu oldalunk

2010. október
Újítottunk az oldalunkon és feltöltöttük a termékeinket
Web látogatottság számlálót helyeztünk el, amely 2010.01.01.-től számolja az oldalunk látogatottságát.

2010. november
Elindítjuk a "LED-ezd magad" akciónkat.
Ezel segítsük azokat akik maguk szeretnék átalakítani a lámpájuk, at.
Oldalaink...
Oldalaink...
Újdonságaink...
A LEDAuto.hu a BENETT Team tagja

A LEDAuto.hu bemutatja a LED-ek autós alkalmazását

LEDAuto -

Minden, ami LED és Auto

LED-ezd magad...

     Több fórum is foglalkozik ezzel a témával, de sajnos mindíg akadnak olyanok, akik téves információk alapján kezdenek neki a LED-es átalakításnak. Nekik szeretnénk segíteni!

     Km óra LED-ezéséhez LED szallagokat ajánlunk, melyekket a legextrémebb elképzelések is kivitelezhetőek. Ilyen pl. egy Sötétített plexis Calibra. Nappal semmit sem lehet látni, de ha a gyújtást ráadjuk minden látható vá válik.
    
Szinte sehol sem találtunk megoldást a mutatók világítására. Jó példa erre a plazma számlapok, amelyek a mutatókat nem világítják meg.
    A BENETT Számlapok LED-es világítása tartalmazza minden műszer számlapjának - skálájának - és mutatójának LED-es megvilágítását.

     A LED szalagok SMD 3528 és SMD5050 típusú LED-ekből 1,6 és 0,8cm-es , illetve 3,3 és 1,6cm-es sűrűségben rendelhetőek., valamint 3db LED-enként darabolhatóak. A LED szalagok piros, fehér, zöld, kék meleg, és hidegfehér, sárga, valamint EGB színekben rendelhetőek.
     Árlistánk a MiraLED.hu oldalunkon megtalálható!     A mutató világítások piros, fehér, zöld, kék és sárga színben rendelhetőek, SMD 3528 vagy SMD1210 típusú LED-ekkel, 1,2,3, illetve 4LED-es verzióban.  SMD5050 típusú LED-el a szivárvány bármelyik színe kikeverhető, azonban ennek a LED-nek a mérete miatt ez nem minden esetben használható. Két alap színű LED kevert szine viszont

Az oldal üzemeltetője az R-Soft Europa Bt. LED Üzletág. tel: +36-20-571-23-39; email: info@ledauto.hu; fax: +36-49-440-291
© BENETT WEB 2009-2010 Minden Jog fenntarta. web
@benett.hu
[Kezdőlap] [Rólunk] [Referenciák] [Kapcsolat]